Više od računovodstvene agencije!

Računovodstvena agencija RUBLjA d.o.o. je savremeno koncipirana kompanija koja odgovorno i efikasno pruža usluge iz oblasti računovodstva i konsaltinga u Srbiji, unapređuje svoje poslovanje u cilju dostizanja najviših standarda uz primenu principa održivog razvoja i visoke društvene odgovornosti. Siguran, brz i pouzdan način pružanja računovodstvenih usluga, efikasno pružanje konsalting usluga, optimalan i održiv razvoj u pružanju usluga sa ciljem zadovoljenja potreba korisnika.

Osnivač Rublje:

Lazar Milošević

Poslovni savetnik i ovlašćeni računovođa koji je tu da odgovori na sve vaše potrebe iz oblasti računovodstva i bude podrška u daljem razvoju vašeg poslovanja.
lazar milošević
urbanika doo logo
pine tree capital doo logo
maverick consulting logo

Za šta se
zalažemo:

Pouzdanost
Preciznost
Efikasnost
Za šta se zalažemo
ISKUSTVA NAŠIH KLIJENATA

Naši klijenti veruju našoj stručnosti i savetima. Evo šta su rekli o nama:

Za nas, Rublja ne predstavlja eksterno preduzeće koje pruža usluge iz oblasti računovodstva, knjigovodstva, finansija, poreskog savetovanja,… Za nas je Rublja više od poslovnog partnera. Oni su integralni deo našeg tima. Bez njih – ne bi bilo ni nas.

Leonoff tim

Rublju d.o.o. smo angažovali kao zamenu za računovođu sa kojim nismo bili zadovoljni. Ispostavilo se da je to bila odlična odluka. Nakon prelaska kod Rublja d.o.o. ceo proces oko tekućih knjiženja, PDV prijava, knjigovodstvo, završnog računa drugih računovodstvenih poslova je postao mnogo jednostavniji za nas i više ne trošimo svoje vreme na stvari koje sada Rublja d.o.o. vodi u naše ime. Imamo puno poverenje u njih i ne planiramo da više menjamo računovođu. Imaju našu svaku preporuku.

Pine Tree Captal doo

Želim da pohvalim računovodstvenu agenciju „Rublja doo“ sa kojom sarađujemo dugi niz godina… Svaka čast na ekspeditivnosti, dostupnosti, stručnom znanju i pravim i dobrim računovodstvenim savetima koji poboljšavaju naše poslovanje. Samo tako nastavite!

Igor Djordjević, PTC ONE doo

Knjigovodstvenu agenciju „Rublja doo“ smo uključili u naše poslovanje od samog početka osnivanja firme. Uverili su nas u svoju stručnost i profesionalizam. Osobe su od poverenja i pravi saradnici koji nam pomažu da uspešno poslujemo duži niz godina. Naredne godine biće punih 10 godina. Uvek su nam na raspolaganju za sve savete koji su nam potrebni.

PD ‘’URBANIKA’’ d.o.o.

Rublja Doo se pokazala kao nas prvi pravi izbor. Svojim zalaganjem i znanjem direktno utiče na naše besprekorno knjigovodstvo i knjigovodstveno stanje.

Web Act doo

Višegodišnja uspešna saradnja nam umnogome olakšava poslovanje. Njihova profesionalnost i stručnost omogućila nam je da za knjigovodstvo ne brinemo. Sve preporuke.

Dragan Micevski, Dalmak Projekt

Beograd
Vuka Karadžića broj 4,
Beograd
l.milosevic@rublja.rs
+381 11 6899 813
+381 69 471 5716

Copyright 2021. Rublja. All rights reserved. Developed by Maverick Consulting.