Cenovnik

  1. Cenovnik

Agencija Rublja

Cenovnik

Upotrebom savremene informacione tehnologije, u računovodstvenoj agenciji RUBLjA d.o.o. i jednokratnim unosom podataka, svoje poslovanje smo maksimalno racionalizovali, čime možemo da obezbedimo konkurentne cene. Dobroj produktivnosti doprinose iskustva naših odličnih računovođa.

Cenu svojih usluga određujemo na početku saradnje na osnovu Vaših posredovanih podataka. Usluge se obračunavaju kao mesečni iznos koji se ne menja. Cenu menjamo samo u slučaju važne promene u Vašem poslovanju, dogovorom za dalje. Retroaktivno ne vršimo nikakve naknadne obračune.

Takvim načinom obračunavanja možete da predvidite trošak Vašeg računovođe u budućnosti. Zahtev za informativnu ponudu, a mi ćemo nastojati da Vam u što krećem roku izradimo ponudu. Ponuda za Vas nije obavezujuća, a poverene podatke upotebićemo isključivo za njenu izradu.

Prilikom određivanja cene računovodstvenih usluga vršimo uvid u potrebe poslovnog partnera imajući u vidu pre svega obim poslovanja iz naših ugovornih obaveza koje se mogu pojedinačno specificirati i kvantifikovati.

Kod sagledavanja i procenivanja naših obaveza precizno sagledavamo obim i strukturu obaveza prilagođeno podacima pojedinačnog poslovnog partnera i nakon toga utvrđujemo visinu cene usluga.

Prilikom otpočinjanja delatnosti svesni smo da poslovni partner objektivno nema precizne podatke niti planove koliki će biti obim posla. U takvim slučajevima ugovaramo cenu na kraći rok, na primer za prvih šest meseci. Ovu metodologiju cena utvrđujemo i upisujemo u ugovor, pa imajući u vidu kraći rok planiranja cena uglavnom postane objektivna i retko imamo zahtev za izmenu cena.

Ugovorom je predviđena i mogućnost izmene svih elemenata ugovora, kao i ugovorene cene, naravno uz obostranu saglasnost ugovorenih strana. Ugovorom je jasno ostavljena mogućnost obema ugovorenih strana da na korektan i poslovan način prekinu ugovoreni odnos.

Agencija Rublja | Misija
Agencija Rublja | Misija
Agencija Rublja | Misija
pozovite

Ukoliko su vam potrebne informacije o našim uslugama, možete nas kontaktirati